Foto'sUitzicht: in de late namiddag kan je genieten van de zon in het appartement, dit met bijhorende zonsondergang spektakels... Bovendien heb je aan de rechtse kant zicht op de vaargeul waardoor je niet alleen dagelijks de Ferry ziet passeren, maar ook kan genieten van het aan- en afvaren van talrijke andere schepen. Verder spreken de foto's spreken voor zich!Hall: met -van links naar rechts- de inkom deur (die naar de gang met de liften gaat), vervolgens de deur naar de keuken met een tussen-sas waar nog eens kastruimte is en een extra frigo voor drank, vervolgens de deur naar de nachthal en achter het hoekje de deur naar de vestiaire. De foto werd getrokken vanuit de living. Zoals u kan zien heeft deze inkom hall veel plaats te bieden.

Living: heel ruime living met aparte eetruimte. Tafel voor 8 personen, salon met plek voor 10 personen. Flatscreen Philips (ambilight) en video en dvd-speler. Grote raampartijen met frontaal zicht op zee... Alsof je op een cruise zit!

Ruime vestiaire met toilet en spoelbak. Ideaal om buggy's en dergelijke te stockeren.

Keuken: met vaatwasser, combi-oven, frigo en elektrische kookplaat, etc. +Terras goed voor vuilniszakken en een zonnebad in de vroege namiddag.

Nachthal zeer ruime en lange gang, ideaal om de rust te bewaren en het leef-gedeelte van het slaapgedeelte te scheiden.

Slaapkamer 1: twee tweepersoonsbedden, twee eenpersoonsbedden en een kinderbed. Twee heel ruime opbergkasten met spiegel. Super rustig aan de achterkant van het gebouw met zicht op de 'kerktoren' van het Wapenplein en in de verte de dubbele toren van de Petrus en Paulus Kerk en de dubbele toren van het station.

Slaapkamer 2: 1 dubbel bed, een lavabo met spiegel, twee nachtkastjes met elk een leeslamp en een heel ruime kast.Badkamer: toilet, bad met regendouche. Dubbele lavabo en grote spiegel met kastje. Handig droogrek.